Eerlijke prijzen


Bij Bulgaarse Topwijnen vind je kwaliteit tegen eerlijke prijzen én interessante aanbiedingen

Omdat wij een direct persoonlijk contact hebben met de wijnmakers en rechtstreeks invoeren zonder ook maar één tussenpersoon, kunnen wij eerlijke én interessante prijzen bieden, aan de klant en aan de wijnmaker. Erkenning voor de prestatie vertaalt zich immers in een eerlijke en correcte prijs.


Onze prijzen zijn uitgedrukt in Euro (€) en gelden per fles of per proefpakket, conform de vermelding op de website op het moment van de bestelling of zolang de voorraad strekt. Tenzij anders aangegeven, gaat het om flessen met 0,75 liter inhoud. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW (21%), accijnzen en verpakkingsheffing.

Alle aanbiedingen bij bulgaarsetopwijnen.be hebben een geldingsduur zoals aangegeven op de betreffende webpagina, in de mailing of op de prijslijst. Op=op acties hebben een geldingsduur die beperkt is tot de omvang van de voorraad van de betreffende wijn. Bulgaarse Topwijnen behoudt zich het recht de prijzen aan te passen.

Kwaliteit slaat niet alleen op de Bulgaarse Topwijnen op zich, maar ook op de informatie over de wijnen. We doen er alles aan om onze websitebezoekers en klanten nauwkeurige, juiste en pertinente informatie te bieden. Zo wordt bij elk product de beschikbaarheid aangegeven. Onopzettelijke vergissingen of onverwachte omstandigheden kunnen maken dat sommige producten niet meer leverbaar zijn op het moment van je bestelling. Dan neemt Bulgaarse Topwijnen zo snel mogelijk contact om je een oplossing voor te stellen.

Hier en daar verwijst bulgaarsetopwijnen.be op de website naar interessante achtergrondinformatie via hyperlinks. Deze links zijn louter informatief. Bulgaarsetopwijnen.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website waarnaar wordt verwezen.