Over ons

Slavi Korchev

Slavi Korchev

Iedereen heeft een verhaal, en dat heb ik ook. Mijn affiniteit voor wijnervaring deed me ontdekken dat ik er een 'neus' voor heb. Als Bulgaar realiseerde ik me dat de band met mijn land sterker wordt door zijn verbazingwekkende wijncultuur. Mijn persoonlijke doel met “Bulgaarse Topwijnen” is dé referentie te worden voor de Bulgaarse wijnen op de Belgische markt. Dit is meer dan eenvoudig een fles wijn aanbieden. Het gaat ook om de terroir, het karakter van Bulgarije, de mensen erachter en hun verhaal. Om mijn persoonlijke doel waar te maken heb ik mij laten certificeren WSET3 en ga door met WSET 4 Diploma.

Niets te bewijzen, alleen zorgen dat mijn klanten genieten van een heerlijk glas wijn, of misschien zelfs twee, en iets interessants halen uit deze beleving. "Onbekend is immers onbemind".

Patrick De Bodt

Patrick De Bodt

Wijn is beleven, samen met anderen. Wijn brengt mensen bij elkaar en doet ze banden smeden. Samenwerking, vriendschap en verbondenheid vloeien er uit voort.

Ik heb ontdekt dat Bulgaarse wijnen zonder enige twijfel heel wat te bieden hebben, om maar te noemen kwaliteit, originaliteit, vernieuwing, cultuur, traditie en vakmanschap. Het is mijn ambitie deze ontdekking te delen. Je moet de wijn eerst leren kennen voor je er kunt van houden. Daar wil ik op inzetten: klanten iets nieuws laten ontdekken dat hen gelukkig maakt. Klanten die die beleving graag willen delen met anderen.
Onze gezamenlijke passie? Bulgaarse Topwijnen!