Vlotte, snelle en veilige levering


Bij Bulgaarse Topwijnen geniet je een vlotte, snelle en veilige levering

Als je wijn bestelt, dan wil je die ook graag vlot, snel en veilig geleverd krijgen. Daar gaan we voor bij bulgaarsetopwijnen.be ! Wij leveren zelf, via SendingWines (Onderdeel DPD) en voor kleine hoeveelheden/geschenken via Bpost, binnen de 4 werkdagen. En als het kan, nog sneller!
We verzenden je wijnen in een speciale beschermende verzenddoos. Bovendien verzekeren we de zending. Je kunt dus rekenen op een vlotte en veilige levering.
Hoe gebeurt de levering van je wijnen?

  • Als je nog geen klant bent, vul dan tijdens het afrekenen je gegevens in. Ben je daarentegen al klant, dan verschijnen je gegevens automatisch als je ingelogd bent.
  • Maximum 4 werkdagen na je bestelling worden je wijnen geleverd. Als het kan, nog sneller!
  • Leveringen door SendingWines (onderdeel van DPD) en Bpost gebeuren van maandag tot vrijdag, tussen 9 u. en 17 u. Bij levering door BulgaarseTopwijnen.be maken we altijd eerst een afspraak.
  • Wil je dat je wijn geleverd wordt op een ander adres dan bij je thuis ? Geen probleem. Bij stap 2 'Afrekenen' het vakje "Mijn factuur- en afleveradres zijn hetzelfde" NIET AANVINKEN.  In stap 3 'Afleveradres' kan je dan aangeven waar je de wijn WEL wilt laten leveren. Als je bijvoorbeeld niet thuis bent, dan kun je eender welk ander adres in België opgeven, bij je buur, op je werk… Zo ben je zeker je wijn snel geleverd te krijgen.
  • Geef dus voor een snelle levering altijd een adres op waar iemand tussen 9 u. en-17 u. aanwezig is.
  • Zodra wij je betaling hebben ontvangen, houden we je op de hoogte over de status van je levering.
Wat zijn de leveringsvoorwaarden ?

Bestellingen leveren we gratis, in België boven € 100
Beneden dit bedrag betaal je per levering in België: € 8,70

Leveringen in Nederland zijn gratis boven € 140
Beneden dit bedrag betaal je per levering in Nederland: € 13,80

Voor leveringen in andere EU landen, gelieve contact met ons te nemen op info@bulgaarsetopwijnen.be

Wat als je niet thuis bent op het moment van de levering ?

Indien je niet aanwezig kunt zijn op het leveringsadres wordt door het koeriersbedrijf een bericht achtergelaten. Je kunt met hen kosteloos een tweede afspraak maken via het vermelde nummer. Lukt het ook de tweede keer niet? Dan zal je pakket in een afhaalpunt bij jou in de buurt liggen. Is er toch nog een probleem? Neem contact met ons via telefoon of via info@bulgaarsetopwijnen.be .

Bij levering door bulgaarsetopwijnen.be maken we altijd eerst een afspraak via email of telefoon.

Wat als de levering beschadigd is ?

SendingWines garandeert fragiele leveringen van uw bestelling in speciaal beschermde wijndozen. Mocht er ondanks alle goede zorgen toch een fles gebroken zijn, weiger dan de bestelling in zijn geheel, geef ze terug mee aan de koerier en Bulgaarse Topwijnen zorgt ervoor dat je spoedig een nieuw pakket van je bestelling krijgt. Controleer dus de levering vooraleer te tekenen voor ontvangst!